[C-Strike.Ro] Regulament general !

Locked
User avatar
Edi.
Posts: 4
Joined: Wed Dec 23, 2020 8:22 am
Location: Iasi
Contact:

[C-Strike.Ro] Regulament general !

Post by Edi. »

INFO:
Inainte de inregistrarea pe acest forum trebuie sa citesti acest regulament, sa iei la cunostinta si sa fii de acord cu termenii si conditiile impuse de staff-ul C-Strike.Ro. Odata cu finalizarea contului devii membru pe propria raspundere, iti asumi toata datoria pentru activitatea pe care o faci pe acest forum.
Nu raspundem de fisierele sau legaturile externe ce apar sau sunt urcate de utilizatorii nostri pe acest forum. Echipa C-Strike.Ro nu poate fi trasa la raspundere pentru ceea ce utilizatorii activeaza sau orice alte actiuni ilegale ale acestora. Adresele de IP ale utilizatorilor sunt stocate in baza noastra de date si vor fi folosite in eventualele incalcari de la regula. Folosirea acestui site pentru distributie de materiale ilegale sau incurajari de piraterie este interzisa, este propria ta responsabilitate sa aderi la acesti termeni. Administratorii acestui site pot selecta utilizatorii si interzice oricui in orice moment, fara nici un anunt prealabil. Drepturile de autor pentru toate creatiile ce apartin forumului C-Strike sunt interzise catre distribuirea sau folosirea fara acordul nostru. Daca aveti indoieli cu privire la legalitatea de continut sau aveti orice suspiciuni, nu ezitati sa ne contactati.

Profil:

Nickname-ul nu trebuie sa contina cuvinte obscene.
Avatarul trebuie sa isi respecte pe deplin dimensiunile respective si nu trebuie sa aiba un continut de tip porno, rasisme sau reclama.
Semnatura nu trebuie sa contina reclama sau imagini in exces ( maxim 2 imagini ) sau de dimensiuni mari .
Nu sunt acceptate, mesajele private, avatarele, semnaturi sau orice alt mijloc de transmitere vizibil pentru reclame de tip imagine sau text.

Forum:

Inainte de a deschide un nou subiect, asigura-te ca nu mai exista o discutie pe aceeasi tema, foloseste functia "Search". Titlul trebuie sa fie simplu si cat mai explicit.

- Exemplu de titlu gresit: Am o problema by Numeletau
- Exemplu de titlu gresit: Am o problema
- Exemplu de titlul corect: Am o problema cu pluginul nume.amxx

Folosirea unui titlu mai descriptiv va ajuta sa primiti raspunsuri mai bune si mai rapid.
In cererile de admin / upgrade vor vota cu pro/contra doar acei jucatori care au cel putin helper pe serverul respectiv.

Atentionari:

Este interzis post huntingul pe forum.Veti fi sanctionat cu warn pana la ban.
Raspunderea exagerata in anumite subiecte poate fi sanctionat prin warn/ban.La cererile admin / upgrade , nu raspundeti dupa fiecare pro/contra , folositi buton edit.
Raspunsurile trebuie sa contina minim 3 cuvinte altfel va fi considerat spam si va fi sanctionat cu warn/ban.
Raspunsurile trebuie sa fie corecte si concrete, nu pe langa subiect.
Folosirea excesiva a smileys este stric interzisa si poate fi sanctionata prin warn .
Un utilizator poate avea doar un singur cont, clonarea acestora sunt penalizate cu stergerea permanenta si blocarea adreselor de e-mail.

Este permisa continuarea unui subiect deschis de maxim 3 luni in urma.
Este interzisa deschiderea unui subiect referitor la un site anume pentru obtinerea de vizite, se considera reclama si se pedepseste drastic.
Sunt strict interzise raspunsurile cu "UP" in post pentru urcare ca ultim mesaj in categorie.
La 3 warn-uri primite pentru greseli pe forum se va da ban o saptamana pe acesta.
La 3 warn-uri acumulate din reclamatii , ban fara dovezi sau alte greseli pe server se vor penaliza prin sanctionarea adminului in cauza ceea ce poate insemna downgrade pentru o perioada de timp sau scoaterea permanenta a accesului.

Functia Report:

Daca observati posturi, spamuri obscene, rasiste etc. anuntati-ne prin functia 'REPORT'.

Suplimentar:

Orice insulta adusa asupra unui administrator se penalizeaza cu ban permanent. Orice insulta adusa asupra unui moderator se penalizeaza (in functie de gravitatea situatiei) de la avertisment pana la ban permanent.
NU acceptam motivatii de genul: nu am stiut, nu am vazut, am uitat, necunoasterea regulamentului nu te scuteste de pedeapsa.


Sanctiuni:

In momentul in care primiti 1 Avertisment (warn), veti fi pedepsiti automat, timp de 3 ore, cu imposibilitatea de a mai lasa vre-un mesaj pe forum!
In momentul in care primiti 2 Avertismente (warn-uri), veti fi pedepsiti automat, timp de 6 ore, cu imposibilitatea de a mai lasa vre-un mesaj pe forum!
In momentul in care primiti 3 Avertismente (warn-uri), veti fi pedepsiti automat, timp de 3 zile, cu imposibilitatea de a mai intra pe forum!
Image
User avatar
Edi.
Posts: 4
Joined: Wed Dec 23, 2020 8:22 am
Location: Iasi
Contact:

Re: [C-Strike.Ro] Regulament general !

Post by Edi. »

Update 04/01/2020.
Image
Locked